Ana içeriğe atla

Getmyads İle İnternetten Hızlı Para Kazanma Yöntemi


Gün geçtikçe internetten gelir elde edebileceğimiz sistemler ortaya çıkıyor. Bunun başlıca nedeni artık internet herkesin vazgeçilmezleri arasında yer almasından kaynaklanıyor.Şimdi çoğunuzun duymadığı bir sistemi getmyads yi anlatmak istiyorum.
Getmyads 2008 yılında birkaç reklam şirketinin birleşmesi ile kurulan bir şirkettir.2015 yılında GetMyAds sistemi ülkemizde de kullanıma açıldı.Sistemin genel alt yapısı affiliate olarak bildiğimiz satış ortaklığı üzerine kurulmuştur.Şuanda 110.000 den fazla müşteriye sahip ve 36 milyon dolardan fazlada geri ödeme yapmıştır.Sistem kendini kanıtlayarak günden güne satış ortakları ve müşterileri hızla artmaktadır.

Getmyads'nin İşleyişi Nasıl?

Getmyads’ye öncelikle kayıt oluyoruz. Ardından bütçenize uygun paket alımı yapıyorsunuz.1 paket yani jeton 50 dolar olarak belirlenmiş ve bu 50 doların size günlük getirisi 0,5$ dır. Her almış olduğunuz paket ömrü 600 gündür. 50 dolara almış olduğunuz paket 600 gün sonra 300 dolar olur.Fakat sistemin işleyişi gereği kazandığınız paranın yarısını çekebilirsiniz ve diğer yarısı ile sistem otomatik paket alıyor.Aslında bu kazanç döngüsü bakımından olumlu sonuçlar doğurur.Sürekli kazanç sağlarsınız.Sistemin bize sunmuş olduğu yararlar bundan ibaret değil. Getmyads Türkiye sitesinden sisteme kayıt olduktan sonra size özel bir link belirlenir. Bu linki çeşitli sosyal medya , site, blog , video kanallarında paylaşarak yada direk olarak başkasına gönderip yeni bir kullanıcı kayıt ettirebilrseniz kayıt olan kişinin almış olduğu her paketten size 6 dolar kazanç gelir.Ayrıca kayıt ettirdiğiniz kişide aynı şekilde kendi linki ile bir üye kayıt ettirdiğinde 2. Kullanıcının almış olduğu her pakettende size 6 dolar kazanç gelir.Herkesin maddiyatı aynı değil tabiki ama bazen sizin linkinizle kayıt olanlar 100 jeton bile alabilir.Buda 600 dolar demek.Getmyads tamamı ile kullanıcısının gelir elde edebilmesi için büyük olanak sağlayan bir sistemdir.

Getmyads’den Kazndığımız Paraları Nasıl Çekebiliriz?

Getmyads’den para çekebilmek için bir çok yöntem mevcut.Herhangibir banka hesabınızdan döviz hesabı açabilir ve direk hesabınıza kazandığınız paraları eft olarak alabilirsiniz.Bunun dışında en çok tercih edilen yöntem payeer karttır.Bunun nedeni banka hesabınıza 1 yada 2 haftada para yatarken payeer hesabınıza 1 veya 2 günde ödeme alabilirsiniz.Ayrıca eft olarak aldığınız ödemelerde her banka farklı miktarda olsada işlem ücreti kesiyor ve buna hiç gerek yok.Bu nedenle payeer daha  mantıklıdır.
İster payeer ister döviz hesabınız olsun elde etmiş olduğunuz çekilebilir tutarı getmyads 14 günde bir ödeme yapmaktadır.
Türkiye’ye sistemi getiren Aslan sarının açıklaması ile şubat ayından itibaren payeer hesabı olanlar sınırsız para çekimi yapabileceği yönündedir.

Sonuç

Bu sistem ile interneten para kazanmak isteyenlere büyük bir fırsat geldi.Tabi internetten para kazanmak için bir çok yöntem mevcuttur.Bunlardan benim hala kullandığım satış ortaklık ağlarındaki ürünleri tanıtarak para kazanıyorum.Ama bu iş sanıldığı kadar kolay değil.Site – blog , adwords bilgisi yada çok abonesi olan youtube kanalı veya sosyal medya hesabınızın olması gerekiyor.Getmyads için bunların hiç birine gerek yok.Ayrıca başladğınız günden hatta saatten itibaren para kazanmanız mümkün.Bu sadece birkaç avantajlarından biri.Sistem resmi olmakla birlikte internette sayısız ödeme kanıtları mevcuttur.Detalı araştırma için http://getmyadsnedir.gen.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.Bol kazançlar.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Masaj Mutlu Son

Günümüzde pek ayrılmaz hale geldiyse bile İstanbul’un Avrupa Yakası iş, Anadolu Yakası yerleşme alanı olarak bilinirdi. Ümraniye İlçesi de Anadolu yakasında yer alan büyük bir yerleşme bölgesi olarak gelişti. Nüfusun kalabalıklaştığı her yerde ihtiyaçları karşılamak için hizmet sektörü gelişir.  İstanbul Masaj Mutlu Son  da bu gelişen hizmet sektörü içinde, Ümraniye’nin Altınşehir Mahallesinde çalışıyor. Fakat sadece adını aldığı Altınşehir taraflarına hizmet vermiyor. Kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü ve usta çalışanları ile pek çok yerde tanındı ve güvenildi. Masajın ellerle yapılan bir dokunma tedavisi olduğu gerçeği  Ümraniye Masaj Salonu  tarafından ispatlanıyor. Günün her saati uğrayabilir, istediğiniz masaj çeşidi ile yorgunluklarınızı geçirebilirsiniz. Site:  http://istanbuldamasajsalonlari.com

Kaliteli, Dikkat Çekici ve Sıra Dışı Kartvizit Modelleri

Kartvizitler; iş dünyasında kullandığımız, üzerinde mesleğimize dair genel bilgilerin ve isim soy isim gibi kişisel bilgilerimizin yer aldığı, bizi karşı tarafa tanıtan en etkili reklam araçlarından biri.  Doğru bir kartvizit tasarımı ile işimizi, kurumumuzu, hizmetimizi daha başarılı bir şekilde tanıtabiliyor; güçlü bir imaj çizebiliyoruz.  Sizler de firmanızın kurumsal kimliğini en iyi şekilde ifade etmek istiyor; kartvizitlerinizin size müşteri olarak geri dönmesini istiyorsanız; kartvizit basımı konusunda profesyonel bir ekipten yardım almalı, kartvizit basımının profesyonellik gerektirdiğini unutmamalısınız. Kartvizit marketi 2007 yılından bu yana büyük bir titizlik ve incelik ile beklentilerinize hitap eden kartvizit modelleri tasarlamaya devam ediyor, kartvizit sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip ediyor, mesleğinize ve sektörünüze dair en güzel ve en kaliteli kartvizitleri kısa bir süre içerisinde hazırlayarak, sizlere teslim ediyor. Avukat kartvizit modellerinden eczan

Kasımiye Medresesi

Mardin; mimari, etnografik, arkeolojik, tarihi ve görsel değerleri ile zamanın durduğu izlenimini veren Güneydoğu’nun şiirsel kentlerinden biri. Mardin’de farklı dini inanışlar paralelinde, sanatsal açıdan  tarihi değeri olan camiler, türbeler, kiliseler, manastır ve benzeri dini eserler bulunmaktadır. Tarihi İpek yolu güzergahındaki Mardin, dünya kültür sıralamasında da önemli bir teşkil etmektedir. Asırlara meydan okuyan Osmanlı, Bizans, Selçuklu mimarı karma yapısıyla, taşlara işlenen sanatsal motif,  hat ve yazıtlar kenti bugünlere ulaştıran diriltici bir soluk. Günümüze ulaşan bu önemli eserlerden biri de  heryıl binlerce turisti kendine hayran bırakan Kasımiye Medresesi. Artuklular döneminde yapımına başlanan bu medresinin inşası Timur dönemindeki Moğol saldırıları nedeniyle yarım kalmış, 15. yüzyılın sonlarında ise Akkoyunlu sultanı Kasım ibn Cihangir döneminde tamamlanmış. I. Dünya Savaşı sırasında kapanan medresede iki mescide, bir türbe ve bir çeşmeye de ev sahipliği yapmakt