Ana içeriğe atla

Makalevitrini ile Yazı Yazarak Para Kazanın!

"Makalevitrini" elit bir yönetim ile ve yine elit bir yazar topluluğu ile site sahiplerinin ve yazar arkadaşların sadece bir tık ötesinde.. Makalevitrini.com makale alım - satın işinde güvenilir ve elit bir aracı. Bir web siteniz veya blog siteniz varsa ve makale yayınlamanız gerekiyorsa ancak yazamıyorsanız veya yazmaya zamanınız yoksa makalevitrini.com tam size göre.
Makalevitrini sitesinde  makale siparişi ver veya hazır makale satın al işlemleri ile makale alabilir veya istediğiniz konu hakkında istediğiniz kelime sayısında makale siparişi verebilir,var olan hazır makalelerden seçebilirsiniz. Burda işler şu şekilde yürür ; Siz istediğiniz konu hakkında veya istediğiniz olay,olgu hakkında sipariş verebilirsiniz. Siz sipariş verdiğinizde siparişler kısmında tüm yazarlara görünür.Yazarlar orayı inceleyerek sizin teklifiniz hakkında yapabileceğine inananlar sizin siparişinize teklif verir.verilen tekliflerde kredi miktarı aynı zamanda TL değeridir.
Yazarlar sizin kabul ettiğiniz teklifte belirlenen günde istediğiniz kadar makaleyi yazıp teslim etmek zorundadır.Aksi takdirde Makalevitrini yönetimi tarafindan yaptırım alır.Ayrıca siz yazarların profiline girip onlarla ilgili bilgi alabilir ve ban yemiş mi yememiş mi öğrenebilirsiniz.Site hem yazarlara hemde alıcılara değer vermekte ve bunu hissettirmektedir. Siteden faydalarının bir diğeri de makale yazıp para kazanmaktır.
En iyi ödeme sistemlerinden biri olan ve hemen İban yoluyla ödeme yapan ( 2 iş günü ) Türkiye'deki en uygun fiyatla makale satan sitelerden olan "makalevitrini.com" yazarlara verdiği değeri açık açık belirtmektedir. Konu kısıtlaması olmayan sitede her türlü makale yazabilir ve " Hazır Makaleler" bölümünde makale alıcılarına sunabilirsiniz.Yazarken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bunlar ;
• Kopya Makale Olmaması :
Yazdığınız makale kopya makale olmamalıdır.Yani internetten direk kopyalanır yapıştır yaparak makale yayınlayamazsınız.Site bu konuda çok hassas. Yapmanız gerek ise internetten bulduğumuz bilgiyi cümlelerin değiştirerek yayınlamaktır.Kopya olmaması için boyle yazmaya dikkat ediniz. Kopya makalede ceza yiyebilirsiniz. ( * BU EN ÖNEMLİ HUSUSDUR )
• Yazım Kuralları : Yazdığınız yazıda yazım kurallarına mümkün olan en fazla seviyede dikkat etmeli kurallara uygun davranmalısınız.Bu sizin kalitenizi ortaya koyar.
• Noktalama İşaretleri : Makale alıcıları Noktalama İşaretlerime dikkat eden yazarları tercih ederler bu yüzden buna da dikkat etmeniz gerekir.
• Paragraflara Ayırma : Yazınızı paragraflar halinde yazarsanız makaleleriniz daha çok tutulur.
• Alt Başlık Kullanma : Alt Başlık kullanırsanız kesinlikle makalelerini sevilir ve alıcılar tarafından makaleleriniz tutulur. Alınan makaleler puanlandırılabilir olduğu için ve satıcılar da bu puan ve yorumlara baktığı için bu durum çok önemli.Ayrıca siparişlere teklif verdiğinizde puanınız yüksekse sizin teklifiniz li kabul etmeme ihtimalleri daha fazladır. Siteden para çekmenin alt limiti 50 TL'dir. 50 TL üstü ise bakiyeniz olan miktara kadar çekebilirsiniz. Ödemeler genellikle 2 iş günü içinde yapılıyor. Site ayrıca makalelerinizi özgünlük kontrolünden geçirmenize imkan veriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Masaj Mutlu Son

Günümüzde pek ayrılmaz hale geldiyse bile İstanbul’un Avrupa Yakası iş, Anadolu Yakası yerleşme alanı olarak bilinirdi. Ümraniye İlçesi de Anadolu yakasında yer alan büyük bir yerleşme bölgesi olarak gelişti. Nüfusun kalabalıklaştığı her yerde ihtiyaçları karşılamak için hizmet sektörü gelişir.  İstanbul Masaj Mutlu Son  da bu gelişen hizmet sektörü içinde, Ümraniye’nin Altınşehir Mahallesinde çalışıyor. Fakat sadece adını aldığı Altınşehir taraflarına hizmet vermiyor. Kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü ve usta çalışanları ile pek çok yerde tanındı ve güvenildi. Masajın ellerle yapılan bir dokunma tedavisi olduğu gerçeği  Ümraniye Masaj Salonu  tarafından ispatlanıyor. Günün her saati uğrayabilir, istediğiniz masaj çeşidi ile yorgunluklarınızı geçirebilirsiniz. Site:  http://istanbuldamasajsalonlari.com

Kaliteli, Dikkat Çekici ve Sıra Dışı Kartvizit Modelleri

Kartvizitler; iş dünyasında kullandığımız, üzerinde mesleğimize dair genel bilgilerin ve isim soy isim gibi kişisel bilgilerimizin yer aldığı, bizi karşı tarafa tanıtan en etkili reklam araçlarından biri.  Doğru bir kartvizit tasarımı ile işimizi, kurumumuzu, hizmetimizi daha başarılı bir şekilde tanıtabiliyor; güçlü bir imaj çizebiliyoruz.  Sizler de firmanızın kurumsal kimliğini en iyi şekilde ifade etmek istiyor; kartvizitlerinizin size müşteri olarak geri dönmesini istiyorsanız; kartvizit basımı konusunda profesyonel bir ekipten yardım almalı, kartvizit basımının profesyonellik gerektirdiğini unutmamalısınız. Kartvizit marketi 2007 yılından bu yana büyük bir titizlik ve incelik ile beklentilerinize hitap eden kartvizit modelleri tasarlamaya devam ediyor, kartvizit sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip ediyor, mesleğinize ve sektörünüze dair en güzel ve en kaliteli kartvizitleri kısa bir süre içerisinde hazırlayarak, sizlere teslim ediyor. Avukat kartvizit modellerinden eczan

Kasımiye Medresesi

Mardin; mimari, etnografik, arkeolojik, tarihi ve görsel değerleri ile zamanın durduğu izlenimini veren Güneydoğu’nun şiirsel kentlerinden biri. Mardin’de farklı dini inanışlar paralelinde, sanatsal açıdan  tarihi değeri olan camiler, türbeler, kiliseler, manastır ve benzeri dini eserler bulunmaktadır. Tarihi İpek yolu güzergahındaki Mardin, dünya kültür sıralamasında da önemli bir teşkil etmektedir. Asırlara meydan okuyan Osmanlı, Bizans, Selçuklu mimarı karma yapısıyla, taşlara işlenen sanatsal motif,  hat ve yazıtlar kenti bugünlere ulaştıran diriltici bir soluk. Günümüze ulaşan bu önemli eserlerden biri de  heryıl binlerce turisti kendine hayran bırakan Kasımiye Medresesi. Artuklular döneminde yapımına başlanan bu medresinin inşası Timur dönemindeki Moğol saldırıları nedeniyle yarım kalmış, 15. yüzyılın sonlarında ise Akkoyunlu sultanı Kasım ibn Cihangir döneminde tamamlanmış. I. Dünya Savaşı sırasında kapanan medresede iki mescide, bir türbe ve bir çeşmeye de ev sahipliği yapmakt