Ana içeriğe atla

Websitevitrini ile Web İşleri Artık Çok Kolay

Websitevitrini ile Web İşleri Artık Çok Kolay


Hotmail açmak kendiniz için bir iletişim bilgisi oluşturmanız demektir, bunun herhangi bir cep telefonu numarası veya herhangi bir ev adresinden farkı yoktur. Açmış olacağınız Hotmail adresi sizin sanal ortamda cep telefonunuz işlevini de görecektir, sizin ev adresiniz işleminizi de görecektir. Web site vitrini ile tanıtım yazısı satın alabileceğiniz gibi uzmanlara seoda yaptırabilirsiniz. Herhangi bir internet sitesine asla e-mail adresiniz olmadan üye olamazsınız. Bu durum Hotmail adresi veya e-mail adresi açmanızın internet ortamında ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Açacağınız adres sizin bilgilerinizi taşımakla birlikte size aynı dünya penceresini açarak, birçok olanaklardan faydalanmanızı sağlayacaktır.


Senelerdir tüm dünyada kullanılan Hotmail, bilgisayarların yaygınlaşması ile birlikte daha fazla kullanılmaya başlanmıştı. Hotmail ile sağlanan bu düzen günümüzde internet alış-verişinizi yapmanıza kadar olanak tanımıştır. Tanıtım yazısı ve seo yaptırmak isteyenlere websitevitrini.com a giriyorlar.


Hotmail ile gelinen bu noktada diyebiliriz ki, dünyayı eline alan internetin büyük bir parçasını oluşturan e-mail sistemlerinden biri olarak başarı göstermeye Microsoft şirketi olarak devam etmektedir.


Diğer e-mail adresleri ile yararlanacağınız olanaklar ile Microsoft’un sağladığı olanaklardan yararlanmak oldukça zor, Microsoft’un sağladığı Hotmail sistemi ile ise siz sadece internet sitelerine (bunları alış-veriş siteleri, sosyal ağ niteliği taşıyan siteler diye tanımlayabiliriz)üye olmak için kullanmak dışında bir de Microsoft’un Hotmail kullanıcılarına sağladığı hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Bunlardan en barizi Skype hesabı açabilmenizdir.


3


Skype hesabı sizin yakınlarınızla durmadan görüşmenizi sağlayan bir iletişim aracıdır. Microsoft hesabınız ile açacağınız Skype hesabı sizin dostlarınızla, tanıdıklarınızla, çocuklarınızla, eşinizle uzaktayken yakın olmanızı sağlayacak kadar önemli bir iletişim aracıdır. Buradan yararlanarak aileniz ve dostlarınızla görüşmeler sağlayabilirsiniz.


Skype’ın son yüzyılımızda yarattığı etkiler özellikle diğer internet ağları ile kıyaslanamaz derecede büyüktür. Skype veya Skype gibi internet ağları dünyayı küçültmektedir. Eğer vaktiniz uygun ise ve zamanınız çakışmıyorsa ülkeniz ile 12 saat farkı bulunan ülkelerde yaşayan arkadaşlarınız ya da aileniz ile bu iletişim aracını kullanarak yakınlık kurabilirsiniz.


Bunun dışında Microsoft’un size sunduğu Office programlarının olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu şekilde Hotmail hesabınız ile giriş yapabileceğiniz bir Office hesabınız olabilecektir. Hotmail hesabınız ile kaydolduğunuz, Microsoft’un bir diğer ürünü olan Office’in özellikle Excel ve Word programı dünyada herkesin ortak olarak kullandığı neredeyse tek programdır. Bir amaçlı için eğer 6 program varsa bunların hepsi genellikle kullanılmakta olsa da neredeyse ofis işlemleri için bir tek kullanılan program konumunda olan yegâne program Office’tir. Faydalanacağınız Excel veya Word ya da size sunulan diğer Office programları ile işinizi daha basit yapabilirsiniz ve Office’ e Hotmail hesabınız ile giriş yaparak burada hazırladığınız belgeleri kaydederek veya taslak oluşturarak belgelerinizin silinmesini engelleyebilir ve belgelerinizi telefonda ya da bilgisayara herhangi bir dosya kitaplığına kaydetmeden yanınızda taşıyabilirsiniz.
websitevitrini-2


Microsoft’un Hotmail kullanıcılarına sunduğu diğer bir hizmeti ise Xbox Live’dır. Burada istediğiniz tür oyunları yükleyerek rahat bir şekilde oyunlar oynayabilirsiniz. Çok oyunculu bulunan oyunlar için Xbox Live’ın gold üyesi olmanı yeterlidir ve bunları Hotmail hesabınız ile kolayca sağlayabilirsiniz.


One Drive hizmeti ile Microsoft yine Hotmail kullanıcılarına ayrıcalık tanımaktadır. One Drive ile kaydolduğunuz zaman fotoğraflarınızı, belgelerinizi veya not ettiklerinizi burada kaydetmiş olacaksınız. Herhangi bir harici bellek yerine kullanılabilen One Drive ile sağlanan bu hizmetten yararlanmanız çok basittir.


Microsoft’un özel hizmeti olan Outlook Hotmail hesabı açtığınızda direk olarak yararlanmaya başlayacağınız bir hizmettir. Outlook ile Hotmail hesabınızdaki e-postalara bakabilir, gelen e-postaları gözden geçirebilir, cevaplayabilir, kontrol edebilirsiniz ya da takviminizi ve kişilerinizi yöneterek e-postanızı bu sayede elinizde kullanılır hale getirebilirsiniz


Hotmail kullanıcılarının yararlanabileceği bir başka Microsoft ürünü olan Groove Music ile her yerde müziği dinleme şansını yakalamış olacaksınız. Bu program sayesinde Xbox’ta ya da tabletinizde veya telefonunuzda çalma listenizde çok kolay bir şekilde ulaşabilmektesiniz. Bu programdan faydalanarak internette istediğiniz şarkıya kolayca erişebilir ve bunlardan istediğiniz kadar çalma listesi oluşturabilirsiniz. Yalnızca yapmanız gereken Hotmail adresiniz ile kaydolmak.


Bu içerik web site vitrini yani websitevitrini.com için yayınlandı.



Websitevitrini ile Web İşleri Artık Çok Kolay

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Masaj Mutlu Son

Günümüzde pek ayrılmaz hale geldiyse bile İstanbul’un Avrupa Yakası iş, Anadolu Yakası yerleşme alanı olarak bilinirdi. Ümraniye İlçesi de Anadolu yakasında yer alan büyük bir yerleşme bölgesi olarak gelişti. Nüfusun kalabalıklaştığı her yerde ihtiyaçları karşılamak için hizmet sektörü gelişir.  İstanbul Masaj Mutlu Son  da bu gelişen hizmet sektörü içinde, Ümraniye’nin Altınşehir Mahallesinde çalışıyor. Fakat sadece adını aldığı Altınşehir taraflarına hizmet vermiyor. Kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü ve usta çalışanları ile pek çok yerde tanındı ve güvenildi. Masajın ellerle yapılan bir dokunma tedavisi olduğu gerçeği  Ümraniye Masaj Salonu  tarafından ispatlanıyor. Günün her saati uğrayabilir, istediğiniz masaj çeşidi ile yorgunluklarınızı geçirebilirsiniz. Site:  http://istanbuldamasajsalonlari.com

Kaliteli, Dikkat Çekici ve Sıra Dışı Kartvizit Modelleri

Kartvizitler; iş dünyasında kullandığımız, üzerinde mesleğimize dair genel bilgilerin ve isim soy isim gibi kişisel bilgilerimizin yer aldığı, bizi karşı tarafa tanıtan en etkili reklam araçlarından biri.  Doğru bir kartvizit tasarımı ile işimizi, kurumumuzu, hizmetimizi daha başarılı bir şekilde tanıtabiliyor; güçlü bir imaj çizebiliyoruz.  Sizler de firmanızın kurumsal kimliğini en iyi şekilde ifade etmek istiyor; kartvizitlerinizin size müşteri olarak geri dönmesini istiyorsanız; kartvizit basımı konusunda profesyonel bir ekipten yardım almalı, kartvizit basımının profesyonellik gerektirdiğini unutmamalısınız. Kartvizit marketi 2007 yılından bu yana büyük bir titizlik ve incelik ile beklentilerinize hitap eden kartvizit modelleri tasarlamaya devam ediyor, kartvizit sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip ediyor, mesleğinize ve sektörünüze dair en güzel ve en kaliteli kartvizitleri kısa bir süre içerisinde hazırlayarak, sizlere teslim ediyor. Avukat kartvizit modellerinden eczan

Kasımiye Medresesi

Mardin; mimari, etnografik, arkeolojik, tarihi ve görsel değerleri ile zamanın durduğu izlenimini veren Güneydoğu’nun şiirsel kentlerinden biri. Mardin’de farklı dini inanışlar paralelinde, sanatsal açıdan  tarihi değeri olan camiler, türbeler, kiliseler, manastır ve benzeri dini eserler bulunmaktadır. Tarihi İpek yolu güzergahındaki Mardin, dünya kültür sıralamasında da önemli bir teşkil etmektedir. Asırlara meydan okuyan Osmanlı, Bizans, Selçuklu mimarı karma yapısıyla, taşlara işlenen sanatsal motif,  hat ve yazıtlar kenti bugünlere ulaştıran diriltici bir soluk. Günümüze ulaşan bu önemli eserlerden biri de  heryıl binlerce turisti kendine hayran bırakan Kasımiye Medresesi. Artuklular döneminde yapımına başlanan bu medresinin inşası Timur dönemindeki Moğol saldırıları nedeniyle yarım kalmış, 15. yüzyılın sonlarında ise Akkoyunlu sultanı Kasım ibn Cihangir döneminde tamamlanmış. I. Dünya Savaşı sırasında kapanan medresede iki mescide, bir türbe ve bir çeşmeye de ev sahipliği yapmakt