Ana içeriğe atla

Kına Gecesi Saç Modelleri

Her genç kızın nişanından sonraki ilk heyecanı kına gecesidir. Heyecanla yaklaşan kına gecesi hazırlıklarının yanında saç modelinin seçilmesi de oldukça zordur. Saç modelleri giyilen abiye veya bindallıya göre seçilmelidir. Sırt dekolteli bir elbisede saçları salmak pek hoş durmayabilir.


Bu tarz abiyelerde dağınık topuzlar, kabarık saçlar kullanılmalıdır. Tabii her senenin modasını da göz önünde bulundurulmalıyız. Prenses model bindallılara şüphesiz en çok uyan su dalgası saçlardır. Böyle özel günlerde saç, kıyafet ve makyaj bir bütün olmalıdır ki konuklar gözünü sizden alamasın.



Kına Gecesi Saç Modelleri kadar saç renginiz de önemlidir. Öncelikle size en çok yakışan, teninize en uygun olan saç rengini seçmelisiniz daha sonra saç modelinize karar vermelisiniz. Kına esnasında saç modelinizi değiştirme imkânınız olmadığı için öyle bir model seçmelisiniz ki hem kına gecelerinin olmazsa olmazı yöresel kıyafetinize hem de ondan önce giyeceğiniz abiyenizle uyumlu olsun.

Saçınızda büyük süslü tokalar, gösterişli taçlar ve çeşitli aksesuarlar kullanacaksanız saç modelinizin klasik veya modern oluşuna paralel olarak seçim yapmalısınız. Kendi saç modeliniz kadar kına boyunca yanınızda olacak nedimelerinizin de saç modelini düşünmelisiniz. Onların saç modelleri ne sizin saçınızı gölgede bırakacak kadar şatafatlı ne de kınaya gelen herhangi bir konuktan ayrılamayacak kadar sıradan olmamalıdır.



Bütün nedimeler aynı saç modeliyle o gece yanınızda boy göstermelidir. Unutmayalım ki bu sene kına gecelerinde sizi ilgi odağı yapacak olan şey sadece gelin olmanız değil saç, makyaj, kıyafet üçlemesini kusursuz yapmanızdır. Herkes gelin olabilir, kına gecesi yapabilir ama herkes kusursuz bir saça sahip olamaz.

Bu türbanlı genç kızlar için de böyledir. Basit bir eşarbı bile türban tokalarıyla, taşlı aksesuarlarla kusursuz bir gelin başına çevirebilirsiniz. Bindallınız ile türbanınızın rengi aynıysa renk tonu birbirini tutmalıdır. Aksi halde eleştirilerden kaçamazsınız. Bindallınızla türbanınızı farklı renk de seçebilirsiniz tabii ki size kalmış.


Kaynak: sonsacmodelleri



Kına Gecesi Saç Modelleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Masaj Mutlu Son

Günümüzde pek ayrılmaz hale geldiyse bile İstanbul’un Avrupa Yakası iş, Anadolu Yakası yerleşme alanı olarak bilinirdi. Ümraniye İlçesi de Anadolu yakasında yer alan büyük bir yerleşme bölgesi olarak gelişti. Nüfusun kalabalıklaştığı her yerde ihtiyaçları karşılamak için hizmet sektörü gelişir.  İstanbul Masaj Mutlu Son  da bu gelişen hizmet sektörü içinde, Ümraniye’nin Altınşehir Mahallesinde çalışıyor. Fakat sadece adını aldığı Altınşehir taraflarına hizmet vermiyor. Kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü ve usta çalışanları ile pek çok yerde tanındı ve güvenildi. Masajın ellerle yapılan bir dokunma tedavisi olduğu gerçeği  Ümraniye Masaj Salonu  tarafından ispatlanıyor. Günün her saati uğrayabilir, istediğiniz masaj çeşidi ile yorgunluklarınızı geçirebilirsiniz. Site:  http://istanbuldamasajsalonlari.com

Kaliteli, Dikkat Çekici ve Sıra Dışı Kartvizit Modelleri

Kartvizitler; iş dünyasında kullandığımız, üzerinde mesleğimize dair genel bilgilerin ve isim soy isim gibi kişisel bilgilerimizin yer aldığı, bizi karşı tarafa tanıtan en etkili reklam araçlarından biri.  Doğru bir kartvizit tasarımı ile işimizi, kurumumuzu, hizmetimizi daha başarılı bir şekilde tanıtabiliyor; güçlü bir imaj çizebiliyoruz.  Sizler de firmanızın kurumsal kimliğini en iyi şekilde ifade etmek istiyor; kartvizitlerinizin size müşteri olarak geri dönmesini istiyorsanız; kartvizit basımı konusunda profesyonel bir ekipten yardım almalı, kartvizit basımının profesyonellik gerektirdiğini unutmamalısınız. Kartvizit marketi 2007 yılından bu yana büyük bir titizlik ve incelik ile beklentilerinize hitap eden kartvizit modelleri tasarlamaya devam ediyor, kartvizit sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip ediyor, mesleğinize ve sektörünüze dair en güzel ve en kaliteli kartvizitleri kısa bir süre içerisinde hazırlayarak, sizlere teslim ediyor. Avukat kartvizit modellerinden eczan

Kasımiye Medresesi

Mardin; mimari, etnografik, arkeolojik, tarihi ve görsel değerleri ile zamanın durduğu izlenimini veren Güneydoğu’nun şiirsel kentlerinden biri. Mardin’de farklı dini inanışlar paralelinde, sanatsal açıdan  tarihi değeri olan camiler, türbeler, kiliseler, manastır ve benzeri dini eserler bulunmaktadır. Tarihi İpek yolu güzergahındaki Mardin, dünya kültür sıralamasında da önemli bir teşkil etmektedir. Asırlara meydan okuyan Osmanlı, Bizans, Selçuklu mimarı karma yapısıyla, taşlara işlenen sanatsal motif,  hat ve yazıtlar kenti bugünlere ulaştıran diriltici bir soluk. Günümüze ulaşan bu önemli eserlerden biri de  heryıl binlerce turisti kendine hayran bırakan Kasımiye Medresesi. Artuklular döneminde yapımına başlanan bu medresinin inşası Timur dönemindeki Moğol saldırıları nedeniyle yarım kalmış, 15. yüzyılın sonlarında ise Akkoyunlu sultanı Kasım ibn Cihangir döneminde tamamlanmış. I. Dünya Savaşı sırasında kapanan medresede iki mescide, bir türbe ve bir çeşmeye de ev sahipliği yapmakt